Na de zeer succesvolle zomerexposities van vorige jaren exposeren 10 kunstenaars van P’Arts weer tijdens een “Zomerkunst” tentoonstelling in Galerie de Gehoorzaal op de Willem Arntzhoeve.  Op 13 en 14 augustus is Rina van Kilsdonk de gast exposant.  De expositie is ieder weekend van 12 tot 17 uur geopend. En er is een terras!

Rina genoot haar opleiding op Artibus en via meerdere “masterclasses”.

Zij woont en werkt in Zeist.

Haar schilderijen zijn wisselend figuratief en abstract. Hierbij is acryl in haar werk favoriet, maar gemengde techniek en olieverf worden ook gebruikt.

Het meest gekozen onderwerp is “oude culturen” , waarvoor zij inspiratie opdoet uit boek, film, muziek en reisontmoetingen.

Werk is aanwezig bij bedrijven en particulieren in België, Duitsland, Engeland, Spanje, USA, Zuid-Afrika, Zwitserland en Nederland.

Lid van schildersvereniging De Toets in Zeist, waar zij ook bestuurslid is.

Initiatiefneemster Open Atelierroute Zeist.

Heeft ruim 5 jaar een galerie gehad in Zeist.

http://rinavankilsdonk.nl/

Het is nu nog beter Toeven op de Hoeve, want deze zomervakantie kun je op het terras van de Gehoorzaal genieten van een kopje vers gezette koffie of thee, een glaasje fris of wat lekkers. Heerlijk dus als je de zomerexpositie bezoekt en daarna nog even wilt wandelen of fietsen door de prachtige omgeving. Je bent welkom op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Zie we je daar?