Op 17 juni staan we weer voor u klaar om reparaties aan apparaten, kleding, elektronica, fietsen, speelgoed en slijpen van messen en scharen te verzorgen van 11-15 uur (inloop voor reparaties tot 14 uur).  Graag even reparatie verzoeken aanmelden via: repaircafe@dendolder.nl of tel: 06-51152025.

Repair Cafe Den Dolder bestaat 1 jaar!

Wat fijn dat dit initiatief mogelijk is in Den Dolder en dat zoveel mensen er aan denken om apparaten, speelgoed, kleding, tassen te laten repareren en scharen & messen laten slijpen!

Het publiek is net zo gevarieerd als het aanbod: jong, oud, groot, klein, man, vrouw, vermogend en onvermogend, kennis of geen kennis van de reparaties, iedereen is welkom en ongeveer 50% van de mensen kunnen we blij maken met een succesvolle reparatie.

Om ons 1-jarig bestaan te vieren, krijgt elke klant op 17 juni, een gerecyclede kledinghanger cadeau met Repair Cafe logo (zolang de voorraad strekt).

Wil je het verhaal lezen van Ruud, al vanaf het begin reparateur, click dan hier.

Hieronder vindt u de gegevens van het afgelopen jaar.

U bent van harte welkom voor een drankje (koffie/thee/ranja) met wat lekkers om eens rond te kijken of langs te komen voor reparatie. Afspraken gaan voor. Maak snel en eenvoudig een afspraak via repaircafe@dendolder.nl of tel: 06-51152025

Hopelijk tot snel, want ‘WEG GOOIEN?MOOI NIET!’

Groeten het hele team:

Meta, Janneke, Ton, Ruud, Adrie, Hicham, Henk, Bjorn, Hans, Peter, Steven, Roland en Karin

Spontaan langs komen mag ook, maar reserveringen gaan wel voor. Verder ben je ook welkom zonder reparatie. We hebben koffie, thee of ranja voor de reparateurs in opleiding 😉

We bestaan in juni 1 jaar en elke klant ontvangt een gerecyclede kledinghanger cadeau, mede mogelijk gemaakt door Blossom (zo lang de voorraad strekt).

Kun je niet, dan zijn we elke 3de zaterdag van de maand geopend.

Locatie: Werkwinkel, Dolderseweg 79a, Den Dolder

Kijk voor meer info op onze website of Facebook pagina

(Advertentie)