StartbaanRun elk jaar op de eerste zondag van november op  Park Vliegbasis Soesterberg 7 november 2021.  Rotaryclub Amersfoort en Atletiekvereniging Altis organiseren ook dit jaar weer de StartbaanRun op  Park Vliegbasis Soesterberg. Ook voor kinderen vanaf 6 jaar.

Een unieke run door het nieuwe natuurgebied en over de voormalige startbanen. Dat is starten bij shelter 611 vervolgens lopen over de startbanen langs de kerosineheuvel en weer 4 km over de startbanen richting de finish. Er kan worden deelgenomen aan een wedstrijd over 5 en 10 km. Ook voor de kinderen zijn er twee verschillende runs, 1000 m voor kinderen van 6 t/m 9 jaar en 1500 m voor de 10 t/m 12 jarigen.

Jouw doel, jouw tempo
Ook dit jaar zullen er op de 10 km pacers worden ingezet om jouw droom waar te maken.  Met de opbrengst van de StartbaanRun 2021 zullen wij een fonds inrichten waarmee we doelen zullen ondersteunen die “kinderen in achterstandssituaties in Amersfoort en omgeving” als doelgroep hebben. Wie meedoet steunt dit belangrijke project. De StartbaanRun wordt helemaal  verzorgt door vrijwilligers van Rotary en Altis. We kunnen maximaal 1000 deelnemers toelaten. Deelnemers maken kans op een vlucht met een zweefvliegtuig boven het parcours.

Doe mee en schrijf je in op:
www.startbaanrun.nl