Op woensdag 27 september tussen 11.00 en 15.30 uur organiseert zorgorganisatie Reinaerde een uniek banenfestival bij Dennendal in Den Dolder. Een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met de organisatie en werken in de gehandicaptenzorg. Mensen die willen werken, leren of vrijwilligerswerk overwegen kunnen tijdens het festival speeddaten met recruiters en ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

Het Reinaerde Banenfestival is de perfecte gelegenheid voor deelnemers om hun toekomst bij Reinaerde te verkennen. Of je nu al in de zorg werkt, een nieuwe uitdaging of stage zoekt, wilt leren of vrijwilligerswerk overweegt – jong of oud, iedereen is welkom!

Het is een dag vol workshops, speeddates, foodtrucks en meer!
Het festival draait om beleven, ontdekken en verbinden. Het biedt meer dan alleen informatie – het brengt inspiratie! Deelnemers kunnen nieuwe kennis opdoen tijdens inspirerende workshops en genieten van leuke activiteiten en muziek op het terrein. Denk bijvoorbeeld aan workshops over de methodiek complexe zorg, weerbaarheid en de ‘haka’.

Festivaldetails

Datum: 27 september 2023
Tijd: 11.00 – 15.30 uur
Locatie: Dennendal, Den Dolder, Nederland
Voor meer informatie over het Banenfestival, inschrijvingen en het programma, bezoek:

https://reinaerde.zoektmedewerkers.nl/banenfestival