Zit jij in een toxische, narcistische relatie, of heb je daarin gezeten? Bijvoorbeeld met je ouder(s) of (ex)partner? Of vermoed je dat je te maken hebt met zo’n relatie?

Als jij te maken hebt, of had, met een narcist, dan kunnen jouw zelfvertrouwen en levensvreugde flink zijn beschadigd. Althans, zo kan dat voelen. Misschien heb je zelfs het gevoel dat jouw leven nooit (meer) fijn zal worden, je nooit meer echt gelukkig kunt worden.

Weet: jouw zelfvertrouwen en authenticiteit bestaan gewoon nog, en je kunt echt weer gelukkig worden! Om te herstellen van de pijnlijke, verwarrende relatie, heb je informatie nodig. Wat is narcisme? Hoe herken je het? Hoe ga je met een narcist om, en hoe herstel je van die nare manipulatie?

Tijdens deze Praat Hof van Hof van Hovenkamp geeft coach en ervaringsdeskundige Anna antwoord op al deze vragen, en meer. Je gaat in gesprek met lotgenoten en kunt je verhaal delen. Aan het einde van de avond geven we je handvatten voor hoe nu verder. Wat zijn de volgende stappen die jij kunt zetten op jouw weg van herstel?

Locatie en kosten: Rosa | activiteitenruimte 1 | €7,50
Malakkastraat 6
3531 HM UTRECHT (Lombok)
Tijden: inloop vanaf 19:45u, aanvang 20:00u tot 21:30u
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@hofvanhovenkamp.nl

Voor op de agenda:
Naasten van narcisten, 27 februari (Utrecht)
Rouw en verlies, 5 maart (Utrecht)
Rouw en verlies, 18 maart (Utrecht)
Naasten van narcisten, 26 maart (Utrecht)
Buitendag + workshop, naasten van narcisten, 13 april (Zeist)
Buitendag + workshop, rouw en verlies, 20 april (Zeist)

Hof van Hovenkamp organiseert Team- Hei- en Strategiedagen en Buitendagen (re-integratie) voor organisaties met een 100% buitenervaring. Kijk voor meer informatie op de website.