Iedereen krijgt te maken met tegenslag in het leven, de een wat meer dan de ander. Dat hoort bij het mens zijn. Mijn leven ging tot mijn 30e jaar best voor de wind. Ik had toen een fijne relatie, ik woonde samen in een mooi huis, ik had een mooie baan als adviseur, ik tenniste op vrij hoog niveau en ik had fijne vrienden.

Maar toen kreeg ik te maken met een aantal grote tegenslagen. Toch heb ik geleerd om daarmee om te gaan en heb ik nu een fijn leven en ben ik gelukkig.

Het heeft voor mij echt tijd gekost voordat ik beter met deze tegenslagen kon omgaan. In het begin was ik nog somber en uit het veld geslagen. Pas na een heel aantal jaren ging ik me verdiepen in persoonlijke ontwikkeling door cursussen te volgen en boeken te lezen, en ging ik het geleerde toepassen. Toen kwam mijn leven in een positieve spiraal terecht en leerde ik beter omgaan met tegenslag. Nu ben ik gelukkig en heb ik een fijn leven, ook al heb ik nog uitdagingen.

Ik heb veel lessen geleerd over omgaan met tegenslag en deze wil ik graag delen. Kom je ook?

Tijdens deze avond is er ruimte voor jouw verhaal en dat van lotgenoten, zodat je van elkaars ervaringen kunt leren. Je krijgt informatie van een (ervaring)deskundige en persoonlijke tips voor thuis, zodat je verder kunt werken aan je herstel.

Iedereen is welkom bij Praat Hof

Over Hof van Hovenkamp kun je hier meer lezen.

Tijden: 19:45u inloop met koffie en thee | 20:00u start programma | 21:00u napraten
Locatie en kosten Pelita | ter hoogte van Doctor Ramaerlaan 10 | Den Dolder | Entree €3,-

Je kunt je Aanmelden – Hof van Hovenkamp via de website of door een mail te sturen naar info@hofvanhovenkamp.nl.

Hof van Hovenkamp organiseert Team- Hei- en Strategiedagen en diverse Buitendagen (re-integratie) voor organisaties met een 100% buitenervaring. Kijk voor meer informatie op de website.

(Advertentie)