En dan, ineens, zit je thuis met overspannenheid of een burn-out. De simpelste dingen lukken je ineens niet meer. Je voelt je doodmoe, gefrustreerd, misschien heb je een gevoel van falen en isolatie. En je hebt maar één vraag: hoe kom ik hieruit?

Valkuil

Veel mensen met een burn-out trappen in dezelfde valkuil. ‘Kom op, schouders eronder, over een paar weken ben ik weer op de been’. Maar dit is precies de instelling waardoor je in de eerste plaats opgebrand raakte.

Wat is overspannenheid of burn-out precies? Waarom lopen zoveel mensen er tegenaan? En wat is de beste manier om er doorheen te komen én te voorkomen dat het nogmaals gebeurt?

Alvast een tipje van de sluier: stress en burn-out gaan NIET over te hard werken. Waarover wel? Kom mee luisteren en praten.

Jouw verhaal

Tijdens deze avond is er ruimte voor jouw verhaal en dat van lotgenoten, zodat je van elkaars ervaringen kunt leren. Je krijgt informatie van een (ervaring)deskundige en persoonlijke tips voor thuis, zodat je verder kunt werken aan je herstel.

Iedereen is welkom bij Praat Hof

19:45u inloop met koffie en thee | 20:00u start programma | 21:00u napraten

| Entree €3,- 

Je mag je aanmelden door een mail te sturen naar info@hofvanhovenkamp.nl of via de knop ‘Aanmelden’ hiernaast en kies de optie ‘Praat Hof informatieavond’.