Deze avond gaan we in gesprek over narcisme (wegens grote belangstelling herhaald). In ‘Praat Hof’ biedt hij de mogelijkheid om in gesprek te gaan met ervaringsdeskundigen over thema’s zoals verslaving, burn-out en narcisme. Praat Hof is een lokaal initiatief waar Doldenaren kennis kunnen delen.

Wat is narcisme precies? Wanneer is gedrag ‘gewoon’ egoïstisch en wanneer is het narcistisch? Hoe herken je het? En wat kun je doen om jezelf te beschermen als je met een narcist te maken hebt?

Vermoed jij dat je een narcist in je omgeving hebt? Heb je last van de gevolgen van een narcistische relatie? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat narcisme precies betekent?

Op dinsdagavond 7 november ben je weer van harte welkom in Den Dolder voor een informele gespreksavond over narcisme, georganiseerd vanuit Hof van Hovenkamp. Anna van dijk vertelt kort iets over het thema vanuit haar expertise als narcisme-coach en haar persoonlijke ervaring. Daarna is er ruimte voor vragen en delen.

Tijdens vorige gespreksavonden ontstonden er mooie en kwetsbare gesprekken, en gingen mensen verrijkt naar huis. Leuk als je erbij bent!

Volg ons op You Tube

Iedereen is welkom bij Praat Hof

19:45u inloop met koffie en thee | 20:00u start programma | 21:00u napraten Locatie Pelita, ter hoogte van Doctor Ramaerlaan 10, Den Dolder | Entree €3,-

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@hofvanhovenkamp.nl🌳🪵

Hof van Hovenkamp organiseert Team- Hei- en Strategiedagen voor bedrijven met een 100% buitenervaring. Kijk voor meer informatie op de website: www.hofvanhovenkamp.nl/praathof