De Praat Hof avond over Narcisme was een succes en er zijn heel veel persoonlijke verhalen en ervaringen gedeeld. We denken dat het waardevol is om hier een vervolg op te geven, door de Buitendag voor de naasten en familie van narcisten te organiseren.
Dit wordt een ontspannen, laagdrempelige, volledig verzorgde dag in de natuur, waar je met gelijkgestemden in alle rust kunt praten en ervaringen mag uitwisselen. Gebaseerd op het unieke Buitendag concept van het Hof van Hovenkamp wat Teams en deelnemers als erg waardevol ervaren.
De Buitendag is gepland op zaterdag 1 juli van 10u tot 16u. (Locatie n.t.b.)
We horen heel graag of je interesse hebt en met hoeveel personen je wilt komen. Het is prima om familie, collega’s, vriend(in) of andere naasten mee te nemen.
Met deze Buitendag kiezen Anna en ik ervoor om een steentje bij te dragen en waarderen het als je erbij bent.
Voor deze hele dag incl. locatie, koffie thee en biologische lunch maken we ook kosten en vragen hiervoor een bijdrage van €37,50 pp.
Bekijk voor inspiratie de Hof van Hovenkamp Buitendag film op de website en stuur deze uitnodiging gerust door naar anderen die mogelijk geïnteresseerd zijn.

Narcisme met Anna van Dijk
Wat is narcisme? Hoe weet je of jij te maken hebt met een narcist? Hoe ga je om met narcisten zonder er schade van te ondervinden, en hoe herstel je van een narcistische relatie? Tijdens de gespreksavond krijg je antwoord op deze vragen.
Twijfel jij vaak aan jezelf en voel je je afhankelijk van de goedkeuring van anderen om je goed over jezelf te voelen? Voel je je regelmatig schuldig? Dan is deze avond wellicht wat voor jou.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@hofvanhovenkamp.nl

Hof van Hovenkamp organiseert naast Team- Hei- en Strategiedagen voor bedrijven ook ‘Buitendagen voor naasten en familie van verslaafden’ kijk voor meer informatie op de website: www.hofvanhovenkamp.nl.

2023-07-01 Flyer Buitendag Narcisme (1)