Graag willen we jullie uitnodigen om samen te komen en een maaltijd te delen. Op de Buurderij genieten we samen van lokaal lekkers en wisselen we verhalen uit. Iedereen is welkom! Ook de boeren die bij de Buurderij zijn aangesloten zijn uitgenodigd en wie wil kan zo meer te weten komen over de lokale voedselproductie.

Wat is een Potluck? Iedereen neemt wat te eten of drinken mee om te delen én servies en bestek voor zichzelf. Het wordt dus een lopend buffet!

Fijn als iedereen ingrediënten op een briefje erbij kan leggen, zodat mensen met allergieën of diëten inzicht hebben. Ook mooi om een samengesteld gerecht mee te nemen, dus als er zuivel bij hoort of vlees of noten om die dan los mee te nemen, zodat men naar keuze kan toevoegen.

Voel je vrij! Lekkere lokale Buurderijingrediënten zijn fantastisch maar dat hoeft echt niet. En een quiche, salade of koekjes zijn heerlijk, maar een brood, stuk kaas of schaaltje cherrytomaatjes dat je zojuist bij de Buurderij hebt gehaald net zo goed.

Wil je ook nog iets anders meenemen naast iets te eten, zoals een gitaar, een gedicht of grappen en grollen? Heel graag!

Graag even overleggen wat je meeneemt? Stuur gerust een berichtje via de website.

15 september 19:00 uur (na de afhaal van de Buurderij)
Distelvlinder 6, Den Dolder

Welkom!