Er staat in november weer iets bijzonders te gebeuren in Den Dolder. Voor alle liefhebbers van klassiek en opera organiseren we een uniek concert.

de mooiste pareltjes uit de geschiedenis van de opera

Geniet een avond lang van een muzikale reis langs de mooiste pareltjes uit de operageschiedenis. Twee talentvolle operazangers en een sterpianist zijn uitgenodigd om u een avond lang onder te dompelen in de mooiste aria’s uit de grote opera’s. Van Händel tot Puccini, van Monteverdi tot Mozart; de grootste operacomponisten komen voorbij op deze avond.

Onder het genot van een gratis drankje kunt u in de pauze bijpraten met de andere gasten.

Remmert Velthuis | Naomi Amaranta | Maurice van Schoonhoven
Naomi Amaranta,  sopraan

Na jaren ervaring in de lichte muziek heeft Naomi zich vanaf 2019 toegelegd op opera- en liedrepertoire. Zij zong in diverse operaproducties en trad op als solist bij diverse koren. In 2022 had zij haar debuut als soliste met orkest met de uitdagende liedcyclus van Berlioz “Les Nuits d’été”. Ze kreeg les van o.a. Setkse Mostaert, Sanna van Vliet en Henk Neven en studeert nu bij Ronald Klekamp.

Remmert Velthuis,  bas-bariton

Remmert zingt regelmatig solorollen in opera’s en oratoriumconcerten. Zo vertolkte hij de rol van Koning Timur in Puccini’s Turandot en die van Zaccaria in Verdi’s Nabucco. Hij is lid van Consensus Vocalis (Nationale Reisopera) en Bachkoor Holland. Hij wordt sinds 2018 gecoacht door Ronald Klekamp.

Maurice van Schoonhoven, piano

Maurice studeerde piano bij Bernd Brackman in Amsterdam, bij Maria João Pires in Portugal, en in Berlijn bij de Russische pianiste Elena Richter. Hij won de Rotterdamse Pianodriedaagse, het Königin Sophie Charlotte Concours in Duitsland en het Theater aan de Paradeconcours te Den Bosch. Maurice speelt veelvuldig in binnen- en buitenland met diverse orkesten.

Bestel hier tickets


Lees hier een terugblik op dit concert:

Mooie klanken voor een volle zaal