Op 13 oktober opent het Cultuurpodium Den Dolder het nieuwe seizoen feestelijk met een concert van de toptalenten: Pedano zusjes Maria en Anuschka, begeleid door Illia Fialko piano.


Deze talenten zijn bekend van onder andere Superkids en Podium Witteman. Zij brengen een vrolijk programma op hobo, altviool en piano met zang, een verrassende combinatie. Droom weg bij een prachtig romantisch programma door deze drie jonge, zeer getalenteerde musici.

De zusjes Pedano treden al sinds hun kinderjaren samen op. De 9-jarige Anuschka (2000) begon met altviool spelen na het horen van Janine Jansen. Maria (2003) beschikt over een uniek zangtalent en werd verliefd op de hobo.

Anuschka en Maria wonnen beiden internationale concoursen en speelden en zongen onder meer in Carré, het Amsterdamse Concertgebouw en Victoria Hall Singapore. Pianist Illia Fialko (2000) komt uit een zeer muzikale Oekraïense familie. Als laureaat van diverse internationale concoursen geeft hij regelmatig concerten in Europa.

Het trio bestaat uit:
Anuschka Pedano, altviool
Maria Pedano, zang/hobo
Illia Fialko, piano.

Programma

Voor de pauze

klassieke werken:
August Klughardt – Schilflieder ( hobo, altviool, piano)
Clara Schumann- uit Drei Romanzen voor piano en viool ( bewerkt voor altviool)
César Franck – Sonate voor piano en viool ( bewerkt voor altviool)

Na de pauze

Illia Fialko – Preludes voor piano
Franse chansons van o.a. Edith Piaf, Jacques Brel en Yves Montand met zang van
Maria, begeleid door altviool en piano.

Reserveren

Stuur een e-mail naar info@cultuurpodiumdendolder.nl en maak s.v.p. € 20,- per persoon over naar NL07RABO 0146 0339 14 t.n.v. Cultuurpodium Den Dolder o.v.v. naam en datum van het concert.

Je aanmelding en betaling worden in volgorde van binnenkomst verwerkt. Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van uw reservering.

Wil je op de avond zelf nog komen zonder reservering? Als er nog plek blijkt te zijn ben je van harte welkom. Betalen kan dan via PIN.

Meer informatie vind je op de website van het Cultuurpodium

Graag weer tot ziens op vrijdag 13 oktober a.s. om 20.00 uur in de Maria Christina kerk
Dolderseweg 123 in Den Dolder. Tot dan.