Op zaterdag 18 juni om 11 uur wordt Repair Café Den Dolder geopend in de Werkwinkel door Wethouder Wouter Catsburg en we zijn geopend tot 15 uur.

Met dit initiatief willen we meer bewustwording van recycling van materialen onder de aandacht te brengen bij de inwoners van Den Dolder, Bosch en Duin en Huis ter Heide om zo de afvalberg te beperken. Recyclen is niet alleen voor een mensen met een kleine beurs, maar een lyfe style.

Het Repair Café is een plek waar je samen met handige vrijwilligers apparaten, elektronica, kleding, speelgoed, fietsen, slijpen van messen en scharen, kunt repareren onder het genot van een drankje. We gaan elke 4-6 weken een zaterdag plannen. We zijn druk bezig om dit te organiseren.

En, het is ook een ontmoetingsplek waar mensen

elkaar kunnen spreken.

Hoe werkt het?
We willen ons graag goed voor kunnen bereiden en om te zorgen dat niet iedereen tegelijkertijd komt, adviseren we om je vooraf aan te melden via onderstaande gegevens. Je mag natuurlijk ook spontaan langs komen. De kans bestaat dat je niet gelijk geholpen kunt worden. Zorg dat je op de hoogte bent van onze huisregels.

Wat kost het?
Het repareren is in principe gratis. Er staat wel tegenover dat je helpt met de reparatie en een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Alles wordt georganiseerd door vrijwilligers, maar gereedschap en materialen zijn helaas niet gratis…

Meer weten? Neem een kijkje op onze website of kijk voor handige reparatietips op www.repaircafe.org

Contact
Wil je iets laten repareren, wil je meer weten of wil je helpen (want we zijn nog op zoek naar handige vrijwilligers om ons leuke team te versterken)?

Neem dan even contact op met coördinator Karin Koekkoek via repaircafe@dendolder.nl of tel: 06-51152025.

Karin Koekoek