Het jaarlijkse nieuwjaarsfeest van de Gemeente Zeist komt deze editie naar uw huiskamer….! Omdat live ontmoeten niet gaat, zet de Gemeente Zeist alles op alles om een leuke nieuwsjaarstalkshow ‘Samen Zeist’ uit te zenden via Slotstad TV.

Op maandagavond 4 januari om 20.30 uur zendt Slotstad TV ‘Samen Zeist’ uit. Presentator Daan Warnas gaat in de studio in gesprek met spraakmakende gasten over thema’s als cultuur, welzijn en ondernemersschap. Mensen die verbinden en voor Samen Zeist staan. Razende reporter Liselot van Elsen bevraagt allerlei Zeistenaren. En natuurlijk kijken we naar de jaarlijkse nieuwjaarstoespraak van burgemeester Koos Janssen.

In de nieuwjaarstalkshow Samen Zeist luidt presentator Daan Warnas met de kijkers het nieuwe jaar in en blikt hij samen met diverse gasten vooruit op 2021. Dit programma is een initiatief van de gemeente Zeist.

De talkshow is een alternatief voor het jaarlijkse Nieuwjaarsfeest in Slot Zeist. Presentator Daan Warnas gaat in de studio in het Beauforthuis in gesprek met spraakmakende gasten over hun visie op 2021. Mensen die verbinden en voor Samen Zeist staan. Razende reporter Liselot van Elsen struint de gemeente Zeist af op zoek naar hoopvolle verhalen. Ze bezoekt onder anderen kunstenaars, ondernemers en sporters. En natuurlijk kijken we naar de jaarlijkse nieuwjaarstoespraak van burgemeester Koos Janssen.

Te gast in ’Samen Zeist’ zijn:

  • Acteur en zanger Martijn Fischer. Hij is onder andere bekend als het alter ego van André Hazes in de musical én film over de volkszanger. Voor deze film ontving hij zelfs een Gouden Kalf.
  • Cultuurmakelaar Casper Broekaart. Hij vertelt over de meest bijzondere projecten op cultuurgebied in Zeist.
  • Beleidsmedewerker Marcel van der Vaart. Hij zet zich in om eenzaamheid in Zeist tegen te gaan met het project ‘Eén tegen eenzaamheid’.
  • Coördinator Maartje Simons van de Vrijwilligerscentrale. Zij vertelt over het belang van vrijwilligerswerk in coronatijd, want 2021 is als ‘Jaar van de Vrijwilliger’ belangrijker dan ooit.
  • Onderneemster Martine Scholte. Zij is één van de initiatiefnemers van het online platform DenDolder.nl en Den Dolder Straalt om dit dorp in Zeist positief op de kaart te zetten.
  • Burgemeester Koos Janssen. Hij houdt zijn nieuwjaarstoespraak en gaat met Daan in gesprek over wat het jaar 2021 brengt voor de gemeente.

De nieuwjaarstalkshow ‘Samen Zeist’ is een initiatief van de gemeente Zeist.
Maandag 4 januari om 20.30 uur op Slotstad RTV, slotstad.nl en via het YouTube-kanaal van de gemeente Zeist.

Na 4 januari wordt de show een week lang dagelijks herhaald op Slotstad TV.