Na een lange periode van niet spelen gaat het weer gebeuren! Op het mooie terrein van de WA hoeve speelt MUCK op zondag 20 juni in de buitenlucht. 🎸🥁🎤

Muziek om vrolijk van te worden

Nog geen idee wat je je vader moet geven? Bezorg hem dan een swingende Vaderdag en kom zondag 20 juni tussen 15.00 en 17.00 naar de Willem Arntsz Hoeve. Dan speelt MUCK – de leukste popband uit Den Dolder – unplugged onder de Julianaboom bij de Gehoorzaal.

Ook voor zanger Joost Boxem, gitarist Bjorn Velthuizen, bassist Ton van Dijk en drummer Emile van Veenendaal heeft de tijd stilgestaan het afgelopen jaar, en die tijd gebruikten ze onder andere om MUCK unplugged voor te bereiden. Dat is wat je gaat horen de 20e. Want een ding staat vast: het is een set waar je vrolijk van wordt!

MUCK
De band heeft maar één motto: ‘We doen het goed, of we doen het niet!’ Dus of ze nou liedjes van bijvoorbeeld Golden Earring, David Bowie, De Dijk of Pearl Jam spelen: het klinkt als een klok! Je swingt op nummers die bedoeld waren voor een groot podium, teruggebracht tot een intieme versie voor akoestische gitaar, bas en cajon (kachón). Dat laatste is een handtrommel waarmee je een compleet drumstel kunt nabootsen.

Nieuwe drummer
Voor drummer Emile is het zijn debuut bij MUCK. Hij versterkt sinds deze maand de band. Na de auditie bij MUCK ‘voelde het meteen goed’, vertelt hij. Dat kan haast ook niet anders als je bedenkt dat drummen in zijn genen zit. Inmiddels is MUCK met Emile weer helemaal compleet en klaar voor de start van een nieuw seizoen vol muziek en optredens. Dat mag je dus niet missen!

Vrij toegankelijk
MUCK unplugged is vrij toegankelijk, maar de band maakt natuurlijk wel onkosten om je dit concert gratis te kunnen aanbieden. Een vrijwillige bijdrage na afloop wordt dan ook bijzonder op prijs gesteld.

 

datum: 20 juni
tijd: 15.00 – 17.00 uur
locatie: Vijverhof of Carré-gebouw, WA Hoeve, Den Dolder