Op zondag 10 september 2023 vindt MS Motion Utrecht plaats. Dit jaar bestaat MS Motion 10 jaar en op 10 september staat de volgende editie op het programma. Geloof ons, deze jubileumeditie van dit hardloop- en wandelevenement wil je absoluut meemaken!

Er is ruimte voor iedereen. Ren, loop of wandel mee tijdens de 5 of 10 km van MS Motion. Samen gaan we op weg naar de eindstreep. Of je nu meedoet om de prestatie of beleving, de steun of een persoonlijk doel. Het is een tocht voor alle lopers.

Deelnemers rennen, wandelen of rollen naar de finish op een prachtig parcours op een unieke locatie: voormalige vliegbasis Soesterberg. Schrijf je in voor de 5 of 10 km en laat je verwonderen door het uitzicht over de bijzondere natuur. We maken er een onvergetelijke editie van! Gevuld met sportiviteit, heerlijk eten, lekkere muziek en activiteiten voor de kids.

De start- en finishlocatie is op het terrein van Manutan. De route loopt over Park Vliegbasis Soesterberg, een uniek natuurgebied op het voormalig militair terrein. Straaljagers hebben plaatsgemaakt voor de veldleeuwerik, maar de overblijfselen van de hangars en het Nationaal Militair Museum zijn nog te bewonderen.

Samen sta je sterker

Schrijf je in met vrienden en familie voor de gezelligheid en dat extra steuntje in de rug. Ook kun je je inschrijven bij ‘Team Nationaal MS Fonds’ om samen te wandelen met andere mensen met MS. Leer nieuwe mensen kennen terwijl je je doel behaalt!

100% naar onderzoek

Met dit evenement halen deelnemers geld op. Wanneer je je hebt ingeschreven krijg je een persoonlijke actiepagina waarmee je online sponsoren kunt werven. Naast het behalen van je eigen doel, kun je dus ook bijdragen aan het gezamenlijke doel. Mooier nog, de volle 100% van het opgehaalde geld naar onderzoek!

MS Motion is hét hardloop- en wandelevenement van het Nationaal MS Fonds. Tijdens deze editie zetten deelnemers en vrijwilligers zich in tegen de zenuwslopende ziekte MS.

Met jouw deelname zamel je geld in voor deze ongeneeslijke ziekte. Doe mee en kom ook in beweging!

  • De opbrengst van MS Motion gaat volledig naar Nederlands onderzoek.

Loop jij al warm voor MS Motion? Mooi! Vanaf nu kun jij je aanmelden. Schrijf je hier in.