Jij zorgt voor een naaste – wie zorgt er voor jou? Ben jij een (werkende) mantelzorger en ervaar je dat je gaandeweg meer overbelast raakt? Van al die ballen die je in de lucht houdt? Bij het Mantelzorgcafé vind je een luisterend oor om je verhaal kwijt te kunnen.

Er komt ook veel op je af: hoe vind je de weg in het oerwoud van wet- en regelgeving, instanties en loketten voor zorg en ondersteuning? Als je met een vraag zit, kom dan ook langs. Annemieke Bol kan je dan met tips en antwoorden weer verder helpen.

Vanaf 8 november start het Mantelzorgcafé in de Huiskamer bij de Werkwinkel aan de Dolderseweg 79a. Annemieke Bol, mantelzorgmakelaar en mantelzorgcoach, gaat het Mantelzorgcafé wekelijks organiseren op woensdagochtend van 10.00-12.00. Mantelzorgers uit Den Dolder zijn welkom voor een kopje koffie, een luisterend oor of een plek om hun vragen te stellen op het gebied van zorg en ondersteuning.

Op 13 december is er geen Mantelzorg Café i.v.m. ziekte. Op 20 december is het laatste Mantelzorg Café van 2023. Na de kerstvakantie start de inloop weer vanaf woensdag 10 januari 2024.