The Passion vindt plaats op 28 maart. De 14e editie van KRO-NCRV’s The Passion is live volgen op NPO 1 vanaf 20.30 uur of zelf bezoeken. Iedereen is welkom!

Live vanuit Zeist! The Passion
Het is bijna zo ver, de 14e editie van The Passion. Dit jaar is Zeist gastdorp van dit evenement. The Passion biedt een prachtige kans om mensen te verbinden, initiatieven en acties samen te brengen voor en door jullie: inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners. We hebben veel verenigingen, vrijwilligers en geloofsgemeenschappen die op hun eigen manier iets willen betekenen en bijdragen. Met de komst van The Passion willen we het hele jaar door positieve samenwerkingen in de spotlights zetten. We laten ons verrassen door de bijzondere matches tussen vraag en aanbod die ontstaan. Zo maken we er een passievol jaar van en laten we de kracht van de Zeister samenleving zien.

Wil je kijken op het Rond? Wat leuk! Kom dan wandelend, met de fiets of met het openbaar vervoer. Tussen 21 maart en 2 april is het centrum van Zeist minder goed bereikbaar vanwege de op- en afbouw.

Over wandelen gesproken, wist u dat de KRO-NCRV nog mensen zoekt die willen meelopen in de processie en mensen die het kruis willen dragen?

Meelopen met de processie is iedere editie van The Passion weer een bijzondere ervaring. Wil jij dit jaar tijdens de live-uitzending van The Passion op 28 maart meelopen achter het bekende verlichte The Passion-kruis in Zeist? Meld je dan nu aan! Via deze link.