Voor alle kinderen in Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide, Bosch en Duin wordt iedere maand een kinderdisco georganiseerd.

Er is een disco ruimte, waar de muziek wat harder staat en waar je lekker kunt dansen. De chill ruimte is ingericht met een leeshoek met Duckies, een lange tafel waar geknutseld en spelletjes gespeeld kunnen worden én de bar waar je zelf chips en frisdrank, kunt kopen. En er is altijd gratis water en gezonde snacks.

 

Kom in je favoriete outfit, geef jouw favoliedje op & kom met vriendinnen of vrienden lekker dansen en chillen

Lekker dansen! Voeg jouw favoriete nummer aan de playlist van DJOIN nummer toe op Spotify:

Wat is DJOIN?
Al 15 jaar organiseert DJOIN (Stichting Dolders Jongeren Initiatief) activiteiten voor kinderen tot 12 jaar ‘groot’ in Den Dolder. Met name de kinderdisco’s in de discoruimte van sociaal cultureel centrum DE KAMEEL zijn in de loop van de jaren uitgegroeid tot een succes.

Hoe vaak is de disco?
Ongeveer één keer per maand is er een disco met telkens een speciaal thema. Dat thema kan van alles zijn. En jij mag meedenken! Dus heb je een goed idee mail dan naar redactie@dendolder.nl.

Bijvoorbeeld;

Een regenboogdisco; Doe allemaal kleurrijke kleren aan en dan kan je op het speciale regenboogpodium een kunstje doen.

Een favo liedjesdisco; Stuur je favoriete liedje op naar de DJ en de hele avond worden de favoliedjes van bv jouw tiktok dansje, favo film gedraaid.

Maar het kan ook een Valentijnsdisco, waar je extra lief voor elkaar bent, of een Paas disco zijn, waar choco eitjes verstopt liggen, zijn.

 

Waar is de disco?
Er is een speciale ruimte in het centrum van De Kameel, aan de Dolderseweg. Misschien ben je daar wel eens geweest, bijvoorbeeld met het Sinterklaasfeest.

Meer informatie? Kijk hier even. En als ouders willen helpen zijn ze meer dan welkom!