Het programma is rond, de flyers en posters worden uitgedeeld…Koningsdag op donderdag 27 april komt met een bomvol programma. Wat is waar? En hoe laat? Wat is er voor de kids te doen, gezellig even een oranje bittertje drinken en waar kunnen we gezellig muziek horen? Hier lees je er alles over!

9.00 Start Koningsdag met de aubade in de Torteltuin
De Muziekvereniging Dr. Engelhard zal Koningsdag inluiden met de aubade om 9.00 uur in de Torteltuin. Ondertussen wordt ook de Nederlandse vlag zal gehesen.

Voor de kinderen t/m 12 jaar, die in De Torteltuin willen verkopen, zingen, dansen op hun kleedje
Vanaf 8:30 uur mag je alvast je kleedje en spulletjes gaan neerleggen.
Na 9:00uur wordt de vlag gehesen en kan iedereen beginnen met verkopen, nagels lakken, muziek maken, alles wat je op je kleedje wilt doen. Om 12.00 uur ruimen we met zijn allen de Torteltuin weer netjes op.

10:30 uur treedt de Muziekvereniging Dr. Engelhard op in de Torteltuin.

En om 11:30 komt wethouder Walter van Dijk langs voor een bezoek en hij zal aan het einde van de markt rond 12 uur een klein praatje houden.

Spelletjes doen in de Torteltuin voor kinderen t/m 12 jaar van 14:00 uur tot 16:00 uur
Zaklopen, stokvangen, eendjes vangen, levend tafelvoetbal, schminken etc. Er is ook voor de allerkleinste genoeg te doen. De brandweer zal er ook zijn. Help jij hen mee met blussen?
Bij ieder spel is begeleiding om de kinderen te helpen en het spel uit te leggen. Lekker spelen met elkaar!

D.O.S.C. de bruisende plek voor gezelligheid tijdens Koningsdag
De kantine van DOSC is geopend van 13:00 uur tot 20:00 uur.
In de kantine kan iedereen een hapje en een drankje kopen.

Voor iedereen vanaf 12 jaar, dus ook volwassenen, kun je vanaf 13:00 uur terecht bij DOSC voor De Zeskamp. Start om 14.:00 uur
Doe mee met de OUD Dolderse Zeskamp; Zaklopen, Brandcard Race, Circusfiets fietsen, Klompendans, Duo Balans spel, Sponsbroek en bal verplaatsen met iets te grote “schoenen”! Haal je vrienden, familie en team genoten bij elkaar. Zet ‘m op! Teams kunnen zich aanmelden bij: koningsdag@dendolder.nl

Het belooft hilarisch te worden. De OUD Dolderse Zeskamp speelt zich af op hoofdveld, waardoor iedereen vanaf terras een prima zicht heeft!
We hebben natuurlijk kandidaten nodig voor deze zeskamp en dat mag van alles zijn, vrienden, familie, buren enz enz, echter minimaal 1 en maximaal 5 personen!
Dus wacht niet af en geef je op vóór 25 april via:  koningsdag@dendolder.nl
We zien graag jullie reacties tegemoet, zodra we genoeg teams hebben, krijgen jullie nader bericht!!

Wil je alleen kijken? Het terras en de kantine van DOSC zijn vanaf 13 uur geopend. De zeskamp is om 16:00 uur afgelopen.

Van 16:00 tot 20:00 uur kun je onder het genot van een hapje en een drankje (te kopen in de kantine van DOSC) genieten van live muziek van de Dolderse band Muck en Timeless Groove.

De Gehoorzaal van P’Arts is ook de gehele dag geopend.