Goed nieuws voor de kinderen uit Den Dolder en omstreken tot 12 jaar! De kinderdisco van DJOIN komt weer terug. De eerste disco staat gepland op zaterdag 14 mei en daarna op 11 juni. Noteer deze datum dus alvast in de agenda.

Voor de wat oudere kinderen is het een begrip. De kinderdisco voor kinderen, die op de basisschool zitten. Met een aantal ouders hebben we besloten om DJOIN weer nieuw leven in te blazen.  En zijn we bezig om de eerste disco te organiseren.

Wat is DJOIN?
Al 15 jaar organiseert DJOIN (Stichting Dolders Jongeren Initiatief) activiteiten voor kinderen tot 12 jaar ‘groot’ in Den Dolder. Met name de kinderdisco’s in de discoruimte van sociaal cultureel centrum DE KAMEEL zijn in de loop van de jaren uitgegroeid tot een succes.

Hoe vaak is de disco?
Ongeveer één keer per maand is er een disco met telkens een speciaal thema. Dat thema kan van alles zijn. En jij mag meedenken! Dus heb je een goed idee mail dan naar redactie@dendolder.nl.

Bijvoorbeeld;

Een regenboogdisco; Doe allemaal kleurrijke kleren aan en dan kan je op het speciale regenboogpodium een kunstje doen.

Een favo liedjesdisco; Stuur je favoriete liedje op naar de DJ en de hele avond worden de favoliedjes van bv jouw tiktok dansje, favo film gedraaid.

Maar het kan ook een Valentijnsdisco, waar je extra lief voor elkaar bent, of een Paas disco zijn, waar choco eitjes verstopt liggen, zijn.

Waar is de disco?
Er is een speciale ruimte in het centrum van De Kameel, aan de Dolderseweg. Misschien ben je daar wel eens geweest, bijvoorbeeld met het Sinterklaasfeest.

Meer informatie? Kijk hier even