De gezellige Bloementuin in warme wintersferen tijdens de Kerstmarkt. Er zijn een aantal leuke activiteiten, ook voor kinderen. Doe mee aan een van de workshops, kom proeven van heerlijke producten gemaakt door boeren uit de omgeving en shop de leukste kerstdecoraties bij elkaar in onze verkoopkas. Dus kom langs op ons terrein aan de Distelvlinder 6 in Den Dolder.

Activiteiten:

WORKSHOP KERSTSTUKJES MAKEN
Wat is er nou leuker dan je eigen kerststukje te maken met allerlei natuurlijke materialen uit de Bloementuin (of je eigen tuin natuurlijk). Wij helpen je met het maken van jouw pronkstuk tijdens de Kerstdagen.

PROEVERIJ VAN DE BUURDERIJ
De Buurderij is partner van De Bloementuin en brengt bewoners én lokale boeren bij elkaar. Tijdens de Kerstmarkt kun je kennismaken met dit initiatief en vooral proeven van diverse heerlijke producten die boeren en tuinders uit de buurt maken.

KINDERWORKSHOP: VUUR MAKEN
Weet jij hoe je vuur maakt? Wat heb je daarvoor nodig en hoe kun je materialen uit de natuur gebruiken? Dat leer je tijdens de workshop ‘vuur maken’ van Natuurbeleving De Boomklever.

In eenvoudige stappen leer je wat vuur is en hoe je het maakt. Aan het einde maken we iets lekkers boven het zelfgemaakte vuurtje. Leerzaam en gezellig, deze stoere workshop. Schrijf je van tevoren in bij Mirjam via e-mail (kosten: 10 euro, betaling op de dag zelf). Deze workshop is van 15.30 tot 16.30 uur en bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Er is plek voor tien kinderen.

Informatie
Wat: Kerstmarkt in De Bloementuin
Wanneer: donderdag 15 december tussen 15.00 – 19.00 uur
Toegang is gratis, iedereen is welkom
Waar: Bloementuin Den Dolder, Distelvlinder 6, 3734 AA in Den Dolder

Voor meer informatie zie www.bloementuin-dendolder.nl