Hoe kun je beter de kerstperiode beginnen dan met het luisteren naar bekende en minder bekende kerstliederen, gezongen door een prachtig koor. En zou het niet leuk zijn om – misschien samen met je (klein)kinderen – ook mee te zingen? In de sfeervol versierde kerkzaal van het Cultuurpodium krijg je daarvoor alle gelegenheid.

Het Socrateskoor bestaat uit zo’n 50 ouders en vrienden van de Vrije School in Zeist en omgeving. Sinds 1988 staat het koor onder leiding van Sven Boogert, die daar tevens conrector en muziekdocent is. Op het repertoire staan verschillende klassieke werken. Bij ons zingt het koor o.a. de Messiah van Händel, maar ook een aantal “gewone” kerstliederen.

Om alvast in de stemming te komen beluister de volgende video.

Het koor wordt deze avond begeleid door pianist Bas Verheijden en trompettiste Anita van Soest.

Aanvang programma 20.00 uur. Zaal geopend vanaf 19.30 uur.

Reserveren

Stuur een e-mail naar info@cultuurpodiumdendolder.nl en maak s.v.p. € 20,- per persoon over naar NL07RABO 0146 0339 14 t.n.v. Cultuurpodium Den Dolder o.v.v. naam en datum van het concert.

Je aanmelding en betaling worden in volgorde van binnenkomst verwerkt. Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van de reservering.

Wil je op de avond zelf nog komen zonder reservering? Als er nog plek is ben je van harte welkom. Betalen kan dan via PIN of contant.

Meer informatie vind je op de website van het Cultuurpodium