Wegens het Coronavirus gaan de diensten in de Maria Christina Kerk niet door tot nader order. Meer informatie op de website van de kerk.

Alle kerkdiensten zijn online te bekijken via deze link.

Bericht van Adriaan Plantinga:

Er kan zoveel niet in deze Corona-tijd. Maar wat er wel kan: omzien naar elkaar in de vorm van bellen, een app of email versturen aan iemand van wie je denkt dat die daar prijs op stelt. Aanbieden iets voor een ander te doen. De kracht van geloof en gebed, van meditatie en reflectie is en blijft van belang.

De kerkdiensten zijn – helaas – de komende tijd vervallen vanwege de nu geldende regels vanwege het virus. Op deze website verschijnt wel de zondagse preek om te lezen, aannemend dat ook de gastpredikanten daar aan mee willen werken. Uiteraard zullen wij vermelden als wij de diensten weer gaan hervatten. Andere vormen van kerkzijn ontwikkelen zich nu: Luistertroost; Elke woensdag een kort moment van overdenking bij een kerklied, door ds Diederiek van Loo. Klik hier om Luistertroost te beluisteren. Laten wij met ons allen er iets van maken; Gods verhaal van hoop en perspectief, van verbondenheid en geduld, van vragen en luisteren, van bidden en stil zijn, van dienstbaar zijn aan iedereen, is en blijft van kracht.