In het 75-jarige lustrum jaar wil DOSC iedereen de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan het open lustrum Petanque toernooi op 17 juni 2023. Aanvang toernooi 13:30 uur. Bij mooi weer spelen we op de buitenbanen. Aanmelden: Mail naar: petanque@dosc.nl

Iedereen wordt uitgenodigd om op 17 juni om 13:30 uur petanque te spelen met en tegen anderen. Je kunt je individueel aanmelden of als doublet (tweetal).

In Nederland is “petanque” beter bekend onder de naam jeu de boules

Al met al zijn er sportieve en recreatieve mogelijkheden genoeg om petanque te spelen.
Je kan dan ook gelijk zien wat de speelmogelijkheden zijn bij DOSC zowel in de winter als in de zomer op de 16 binnenbanen en de 16 buitenbanen. Bij DOSC wordt er door een aantal spelers competitie en of toernooien gespeeld en er is een grote groep recreanten die op de maandagmiddag 2 partijen spelen of op de vrijdagavond een paar partijen spelen. Uitgangspunten zijn hier meestal actief bezig zijn en de sociale contacten. De dinsdagavonden zijn er voor de competitie spelende leden om wedstrijden te spelen dan wel te trainen.

Introduceé mee
Wij zien ook graag licentie spelers deelnemen aan het tournooi! Maar liefst met een introducée
Aanmelden: Mail naar: petanque@dosc.nl of schrijf je in op het formulier op het mededelingenbord in de kantine van DOSC.

Op 17 juni staat er in de jeu de boules hal om 13:00 uur koffie of thee klaar en zijn er voor iedere deelnemer 2 consumptie munten.
Aanvang toernooi 13:30 uur. Bij mooi weer spelen we op de buitenbanen. Er zijn eventueel boules beschikbaar als u die niet heeft.

DOSC afdeling Jeu De Boules

Meer weten over de jeu de boule in Den Dolder? Lees hier het interview.