Op 14 juni 2024 organiseert Steunpunt Mantelzorg Zeist een informatiemarkt Werk en Mantelzorg. Werkende mantelzorgers krijgen de gelegenheid om kennis te maken met organisaties en dienstverleners die mantelzorgers ondersteunen. Je kunt hierbij denken aan betaalde mantelzorgondersteuning, mantelzorgmakelaars en organisaties die respijtzorg aanbieden.

Mantelzorgmakelaar Annemieke Bol uit Den Dolder geeft een toelichting op het thema combineren van werk en mantelzorg. Ook zal een werkgever vertellen over zijn aanpak op dit gebied voor de werkende mantelzorgers. Het doel is dat werkende mantelzorgers een beter beeld krijgen van de mogelijkheden die er zijn om hen te ontlasten. En uiteraard is het de bedoeling dat het een gezellige bijeenkomst wordt met een hapje en een drankje.

Ben jij een werkende mantelzorger? Mis deze informatiemarkt dan niet en laat je informeren over hoe je werk en mantelzorg beter kunt combineren zodat je beter in balans blijft. Bovendien wordt het ook een informele bijeenkomst met ruimte voor een hapje en een drankje! Een gezellige manier om het weekend te starten.

Praktische informatie
Datum: 14 juni 2024
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: De Koppeling, De Clomp 1904, Zeist

Aan de informatiemarkt zijn geen kosten verbonden. Wel graag aanmelden via de website van het Steunpunt Mantelzorg.