Het Blauwe Podium komt weer naar Den Dolder!

Heb jij altijd al het podium voor jezelf willen hebben en willen zingen met een professionele pianist? Dan heb je nu de kans! Pianist Guus Westdorp – die samenwerkte met onder anderen Liesbeth List en Toon Hermans – begeleidt je terwijl jij de sterren van de hemel zingt tijdens deze ‘open mic’. Of je nu beginnend of gevorderd amateurzanger bent, jong of oud, van jazz, luisterliedjes of klassiek houdt: op 10 sept is Het Blauwe Podium van jou.

Meld je nu aan!

Deelnemen aan Het Blauwe Podium is gratis.
Aanmelden kan tot en met 7 september. Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers. Geef aan welke liedjes je graag wilt zingen. Je kunt maximaal 2 titels doorgeven. Het genre is aan jou: van klassiek tot modern, van jazz tot pop, alles is mogelijk. Er is geen repetitie vooraf. Jij kent je partij, Guus de begeleiding. Samen zetten jullie iets moois neer. Want het plezier in samen musiceren staat voorop.

Publiek gezocht

Zingen is leuk. Luisteren ook! Dus als je zelf niet wilt zingen, maar wel geniet van mooie muziek, ben je van harte uitgenodigd om te komen luisteren. De toegang is gratis, maar een vrijwillige gift is altijd welkom. Daarmee kunnen we in de toekomst samen blijven musiceren. Doneren kan voor of na afloop van de open mic door middel van een Tikkie of een betaling via iDeal.

Guus Westdorp

Guus is geen onbekende in de theaterwereld. Hij werkte samen met onder andere Liesbeth List, Toon Hermans en Mathilde Santing. Maar hij is ook de bedenker van het Blauwe Podium: een plek waar iedereen die plezier beleeft aan zingen de sterren van de hemel zingt. Of ze nu beginnend of gevorderd amateurzanger zijn, jong of oud, van jazz, luisterliedjes of klassiek houden: het Blauwe Podium is voor iedereen! En ook het publiek kan meedoen. Dus kun je zingen? Zing dan met Guus!