Of je nu beginnend of gevorderd amateurzanger bent, jong of oud, van jazz, luisterliedjes of klassiek houdt: op 21 april is Het Blauwe Podium van jou.

In zijn woonplaats Delft organiseert Guus Westdorp al jaren met succes Het Blauwe Podium dat de hele zomer op verrassende locaties te vinden is. Het idee is simpel: een piano, een podium en zingen maar. Want door samen te musiceren brengen we meer ‘vriendelijke schoonheid’ naar buiten en kleurt de wereld mooier. Dus laat je horen! Aanmelden kan tot en met zondag 14 april door het formulier op deze pagina in te vullen en te versturen. Daarop kun je aangeven welke liedjes (maximaal 2) je wilt zingen. Guus neemt daarna contact met je op om de details door te spreken. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 14 deelnemers.

Publiek gezocht
Zingen is leuk. Luisteren ook! Dus als je zelf niet wilt zingen, maar wel geniet van mooie muziek, ben je van harte uitgenodigd om te komen luisteren. De toegang is gratis. Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen en de activiteiten in het Cultuurhuis kan bezoeken. Want wie je ook bent, waar je wieg ook stond en hoe dik je portemonnee is, jij doet ertoe. Plezier beleven aan kunst en cultuur is niet alleen voor wie het zich kan veroorloven of ermee opgroeide.
Daarom rekent het Cultuurhuis geen vaste toegangsprijzen, maar vragen we iedere bezoeker om een vrijwillige donatie. Zo kun je geven wat je missen kunt. Dat is wel zo eerlijk. Door naar draagkracht bij te dragen zorgen we voor elkaar. Want samen is het leuker. En dat maakt het beter.

Reserveer een zitplaats, zodat wij een stoel voor je klaar kunnen zetten!

Meer informatie over meedoen of een zitplaats reserveren vind je hier: https://toevenopdehoeve.nl/product/blauwe-podium/

blauwe podium