Zondag 3 juli speelt, zingt, danst, struint en gluurt heel Nederland door de huiskamers en tuinen! Tijdens Gluren bij de Buren veranderen huiskamers en tuinen in tijdelijke podia met een intieme sfeer. Enthousiaste deelnemers stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt. Ook in onze gemeente Zeist vindt tussen 13:00 en 18:00 een divers programma plaats.

Er is één act in Den Dolder: BGT Plus is om 13u en 16u te zien op Pleineslaan 75. Zij spelen tijdloze liedjes die iedereen kent en kan meezingen.

Een uit de hand gelopen hobby van vier vrienden/buren uit Baarn

Uit Den Dolder maakt componist/pianist Bas Beelen zijn debuut op het podium als soloartiest. Welkom geheten door woongroep Zeisterwerf (Zeister Haven 102) speelt hij om 13:45, 15:15 en 16:45 een set met eigenzinnige en eigentijdse solopiano muziek. Zowel geïnspireerd door zijn favoriete grootmeesters uit het verleden (Debussy en Rachmaninoff) als ook hedendaagse invloeden uit de jazz en de indie scene.

Je hebt geen tickets nodig en je kunt op eigen houtje van podium naar podium, alle optredens zijn te bezoeken op basis van het ‘Pay what you can’-principe.