Iedere 2e en 4e donderdag van de maand is er van 12.30 tot 14 uur een gezamenlijke eettafel in ontmoetingscentrum Pelita. Voor mensen die graag contacten willen leggen door samen aan tafel te eten. In de praktijk blijkt het om iets oudere inwoners te gaan.

Het eten wordt bereid door de koks van De Wijngaard, een verzorgingshuis met een grote keuken in Bosch en Duin. De (eenvoudige) maaltijd bestaat meestal uit soep, een hoofdgerecht en een toetje. In de maandelijkse nieuwsbrief van Pelita wordt vermeld wat het menu is. Het kost € 7,50 en dat is inclusief koffie of thee.

In de maand maart zijn de eettafels op donderdag de 10e en 24ste. Opgeven kan tot de dinsdag voor aanvang van de eettafel door een mail te sturen naar m.jager@meanderomnium.nl of te bellen met 030-2250258 (spreek eventueel een boodschap in).

Oproep: Pelita is op zoek naar gastvrouwen/heren die tijdens de eettafel willen helpen met tafel dekken, eten serveren, afruimen, afwassen en koffie/thee schenken. Het gaat om circa 2 uurtjes per keer, van 12 tot 14 uur, in een gemoedelijke sfeer. Margot de Jager, beheerder van Pelita, ontvangt graag een berichtje op m.jager@meanderomnium.nl. Telefonisch is zij op dinsdag en donderdag te bereiken op 030-2250258.