Veelal Dolderse winkeliers Lingerieboetiek Annemieke, Dierexpert Den Dolder, Blossom Fashion en Bloemen van Chantal, als ook Ine Mine, Beautiful by Kim en Nailbar 10, maken er speciaal voor vrouwen een feestje van op zondag 10 maart. Van 13.00- 17.00 uur in De Kapel Berg & Bosch in Bilthoven.

Schoolopdracht
JoepieEvents organiseert dit evenement. Gestart als schoolopdracht van Joep Bredewout. Hij is 15 jaar en komt Den Dolder. Voor het vak Economie & Ondernemen, moest hij namelijk je eigen bedrijfje starten. Joep krijgt hierbij hulp van zijn moeder Rose Bredewout.

BINGO
Er zijn leuke prijzen te winnen tijdens de BINGO. Zoals; cadeaubonnen, beautypakketten en gezichtsbehandeling. Na afloop van het event krijgt iedereen een goedgevulde goodiebag mee naar huis, in de goodiebag tref je leuke verzorgingsproducten maar ook smakelijke producten van het bedrijf Remia.


Koop je een kaartje? Dan word je bij het Ladies Event wordt je ontvangen met een glaasje bubbels, tussendoor zijn er lekkere hapjes en is er muzikale omlijsting.

Kaarten zijn 27,50 per stuk zijn verkrijgbaar via JoepieEvents Facebook, website of stuur een mail naar joepieevents@outlook.com.