Wat is er nou leuker dan zelf een keer slijm maken? Kom naar ‘De Grote Slijmfilm’ en doe voorafgaand mee aan onze workshop ‘zelf slijm maken’! Bekijk de film op zondag 15.00 uur bij Den Dollywood.

Slijm, ieder kind is er dol op! Zo ook de twee hartsvriendinnen Indy en Olivia die besluiten om samen mee te doen aan de internationale Slijmdag door een zelfverzonnen slijm te creëren. Maar dat is makkelijk gezegd dan gedaan! Het maken van een nieuw soort slijm is echter wel de minste van hun problemen, want het slijm staat op het punt om totaal verboden te worden! Speelgoedbaas Dominicus Duff ziet namelijk zijn verkoopcijfers flink kelderen omdat niemand meer met zijn speelgoed wil spelen en verzint een gemene list waardoor de overheid niets anders kan doen dan het spelen met slijm volledig aan banden te leggen. Als Indy achter de snode plannen van Duff komt, is het tijd om in te grijpen! Zal het haar lukken om Duff te ontmaskeren als leugenaar zodat ieder keer weer met slijm zal kunnen spelen?

De Grote Slijmfilm is één en al vrolijkheid die precies lijkt te weten wat haar jonge publiek verwacht van een film die draait om slijm, heel veel slijm! Youtube-ster Bibi schittert in haar eerste hoofdrol waarbij ze er alles aan moet doen om er voor te zorgen dat slijm niet verboden zal worden. Het resulteert in een zeer vrolijke film met een beetje spanning, een hoop felle kleuren, maar vooral een hele hoop lol!