Fietsspeurtocht met versierde fietsen voor 25ste verjaardag Historische Vereniging Den Dolder

De Historische Vereniging Den Dolder bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd! Op zondag 22 mei 2022 kun je van 12 uur tot 15 uur met je versierde fiets meedoen met een interactieve en gave speurtocht.

De historische vereniging Den Dolder bestaat 25 jaar en dat willen we graag vieren met een ouderwetse fietsspeurtocht voor kinderen onder begeleiding van (groot)ouders! Ga de speurtocht houden door het dorp, geheel aan de noordkant van het spoor… het eindpunt is weer de parkeerplaats van de kerk.


Kom je met je versierde fiets? Je maakt in ieder geval kans op een leuk (pr)ijsje.

Voor wie? voor iedereen, jong en oud. (Ouders: begeleid uw kinderen svp zelf).

Op de parkeerplaats krijg je de speurtocht. Neem een pen mee om de oplossingen in te vullen. Na afloop kom je weer terug op de parkeerplaats. Daar laat je je oplossing zien (en je versierde fiets natuurlijk). Daar horen we graag wat je ontdekt hebt en dan krijg je een heerlijk ijsje!

Inlichtingen en aanmelden: activiteiten@historischeverenigingdendolder.nl

De vereniging organiseert tevens TWEE WANDELINGEN Langs Verdwenen Den Dolder op 5 en 12 juni

Al enkele jaren maakt Anouk van der Meer uit Den Dolder @anoukvdmillustraties voor onze vereniging mooie duifjes die we gebruiken in onze uitingen voor de jongeren. Voor de speurtocht van 22 mei a.s. maakte ze deze, geïnspireerd op het fenomeen fiets versieren. Dat is toch wel een historisch gebruik, vooral bij feestdagen.