Fiets vrijdagochtend 9 juni ‘Nee’ met Stop4deroute naar het Provinciehuis Utrecht

Op vrijdagochtend 9 juni stappen we op de fiets naar het Provinciehuis Utrecht.

Waarom?

Het is het moment dat gemeentebestuurders en raadsleden in gesprek gaan met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over de plannen van de vierde aanvliegroute. Ook wij, Kerngroep Stop4deroute, doen ons verhaal. Een belangrijk moment in onze strijd om de geplande vierde route naar Schiphol tegen te houden.
Al 40.000 mensen tekenden de petitie ‘stop4deroute’. Ook gemeenten zitten niet stil, al 17 gemeenten hebben een motie aangenomen.

We voeren de druk op

Op 9 juni willen we het ministerie, de gemeenten en provincie Utrecht laten zien dat wat ons betreft de vierde route geen optie is.
Daarom stappen we vrijdagochtend vroeg op de fiets en fietsen we vanuit Utrecht, Bunnik, de Bilt, Driebergen en Zeist naar het Provinciehuis om gemeenten en provincie aan te moedigen.

Fiets jij ook mee?

We vertrekken tussen 8:30 en 8:45 vanuit Utrecht, Bunnik, De Bilt, Driebergen en Zeist. Meld je aan via de Fiets ‘Nee’ whatsapp groep. Hier wordt alle (en alleen) noodzakelijke informatie, zoals verzamellocatie en tijden, gedeeld.


Fiets ‘Nee’ Whatsapp Groep *


Wil je erbij zijn, maar is fietsen geen optie voor je? Kom dan vanaf 9:00 uur zelf naar het Provinciehuis (Archimedeslaan 6, Utrecht). Reken erop dat we ongeveer een uur bij het Provinciehuis blijven. Daarna fietsen we samen (of alleen) weer terug naar huis. Je bent dus ruim vóór lunchtijd weer thuis.

*Lukt het je niet om in de whatsapp groep te komen, stuur dan een appje naar 06-42594822 en wij helpen je.

zie ook:

Veel hinder verwacht van vierde aanvliegroute Schiphol