Op zondag 24 september wordt de Middenas op de W.A. Hoeve omgetoverd tot een bruisende plek, vol met muziek, sport & spel, film & kunst, kraampjes & kleedjes. Een dorpsfeestje, een familie festival, een leuke dag voor iedereen. Stichting Waardevol (Den Dollywood & Delta Music) organiseert deze dag samen met enthousiaste partijen en bewoners uit Den Dolder.

Het Programma voor al het leuks
Deze dag wordt mogelijk gemaakt met het WAardeer de Hoeve fonds. De komende weken worden meer en meer activiteiten bevestigd en meer duidelijk over wat er allemaal te doen zal zijn op het Waarachtig Festival. Maar zet dit alvast in je agenda. Van 12.00 tot 16.30 uur.

De locatie: 

Kleedjesmarkt
Kleedjes voor en door mensen in Den Dolder, heb je speelgoed, kleding of mooie spullen die je zoekt? Kom snuffelen! En als je zelf wilt verkopen, meld je dan aan via het formulier hieronder.

De Kraampjes die je kunt vinden op het festival zijn van:
Tuinderij uit de Kluiten
Crazy Carrot Company

Spelletjes voor kinderen van 0-12 jaar
Silent disco sponsored by DJOIN! voor kids van groep 5 tot groep 8.
Verschillende spellen:
Peuterhoek
Drukpers, lego, knikkerbanen, voetbaltafels, sjoelen, fotospeurtocht, aanvalswagen, kamelenrace, kaasbollen rollen, koorddansen en nog veel meer…

Gedichten workshop door Gera en John van Loods21 “Ik reken op u”
Gedichten maken over de impact van Corona. Gera en John verzamelen gedichten om daarmee een kunst installatie te maken.

Het was een rare beklemmende periode met voor een aantal mensen nog steeds heftige gevolgen. Ondertussen zijn veel emoties erover geluwd, maar we willen terug blikken met een expositie van geborduurde onderbroeken gemaakt in de coronatijd, twee bijbehorende films en gedichten.

Daarbij nodigen we graag inwoners en geïnteresseerden uit om mee te doen met twee workshops waarin we gedichten gaan schrijven. Hoe kijk je terug, wat raakte je het meest? Ervaar je ook een gat in de tijd? Hoe ga/ging je om met andersdenkenden? Of is het alweer verre geschiedenis?

Meer over de Corona gedichten kunst installatie van Gera en John vind je op de website van Loods21.

Live Muziek presented by Delta Music
12:00-14:00  Blues and More & Fujaro  (zie hier een interview dat we 2 jaar geleden met Fujaro hadden)
14:00-15:00  Verrassingsoptreden
15:00-17:30  Riff &  Dangerous times for the Dead

 

Voor iedereen, die niet kan wachten en al staat te trappelen om te helpen, bij te dragen of aan te melden voor activiteiten. We kunnen deze dag met elkaar tot een groot feest maken! Stuur een mail naar redactie@dendolder.nl

Ben je een ondernemer, initiatief of vereniging uit Den Dolder, en wil je graag jouw club in de spotlight zetten? Dat kan op het WAarachtig Festival. Stuur een mail naar redactie@dendolder.nl.