Van 10 t/m 12 september wordt het nieuwe filmseizoen ingeluid bij het énige echte filmhuis in Den Dolder.  Op vrijdag wordt het startschot gegeven met de muzikale film Rocketman, de bejubelde biopic over Elton John. Voorafgaand aan de film is er een korte muzikale verrassing. Zondagmiddag 12 september vertonen we De grote slijmfilm. En wat is er nou leuker dan voorafgaand aan de film je eigen slijm maken? Kom daarom om vanaf half drie naar onze workshop!

Data en tijden:

10-9 | 20:30 Rocketman

12-9 | 14.15 Workshop slijm maken

12-9 | 15.00 De grote slijmfilm

Kaarten voor deze films en de rest van ons programma koop je op de website.

Algemene info:
Je vindt het filmhuis in het prachtige witte hoofdgebouw op de Willem Arntszhoeve aan de Vijverhof in Den Dolder. De entree voor de films is € 5,- (inclusief een drankje).

Filmhuis Den Dollywood is een initiatief van Stichting WAardevol met medewerking van de gemeente Zeist en Altrecht. Stichting WAardevol richt zich op verbindende activiteiten op het terrein van de W.A. Hoeve voor bewoners van Den Dolder en omgeving.

Coronamaatregelen
Filmhuis Den Dollywood volgt alle richtlijnen van de Rijksoverheid. Dat betekent dat volwassenen anderhalve meter afstand houden van elkaar en van kinderen boven de twaalf jaar. Blijf thuis als je verkoudheidsklachten of koorts hebt of in quarantaine moet. Je kunt je eventuele filmkaarten in dat geval retourneren.