FORM-COLOR-SPACE

Abstractie in Nederland, Galerie de Gehoorzaal, curator Eric Lugtigheid

Op vrijdag 19 januari om 20 uur gaat het doek op voor een bijzondere ervaring in Galerie ‘de Gehoorzaal’. Deze spectaculaire abstracte kunstexpo is samengesteld door curator Eric Lugtigheid.

Paul Corvers, Marjoke van Kamp, Simon Oud, Kees van de Wal, Martha Scheeren, Ruben van de Scheer en Lugtigheid zelf zullen hun abstracte werk presenteren in P’Arts  galerie ‘de Gehoorzaal’ in Den Dolder. Hoewel ze individueel internationale erkenning genieten, is het de eerste keer dat ze gezamenlijk in Nederland exposeren, en dat in Den Dolder!

Helma Vlemmings, de bevlogen curator en eigenaar van Museum iCOON, gespecialiseerd in minimalistische kunst in Hoek van Holland, zal de opening verrichten. Haar diepgaande betrokkenheid bij kunst en haar scherp oog voor minimalisme maken haar de perfecte persoon om deze bijzondere gelegenheid te markeren.

De vernissage belooft niet alleen een feestelijke start van de expositie te zijn, maar ook een moment waarop kunstliefhebbers in contact kunnen komen met de creatieve geesten achter het veelzijdige  abstract werk. Een fantastische gelegenheid om inzicht te krijgen in de inspiratie en de artistieke processen van de exposanten.

Bovendien krijgt het publiek de kans om een van deze kunstwerken in huis te halen, want de tentoongestelde werken zullen te koop zijn. Dit is een unieke mogelijkheid voor kunstverzamelaars en liefhebbers om een waardevol stuk abstracte kunst aan hun collectie toe te voegen.

Mis deze kans niet om de vernissage bij te wonen, waar kunst, ontmoeting en verwondering samenkomen. Wees op 19 januari om 20 uur aanwezig in Galerie ‘de Gehoorzaal’ en laat je betoveren door de wereld van abstracte kunst.

Vernissage 19 januari 20 uur
za/zo 20-21 januari 12 – 18 uur
za/zo 27-28 januari 12 – 18 uur