Het Duurzaam Café Zeist start 2024 met een gezellig Pub-Quiz. Weet jij alles over duurzaamheid? Ga de strijd aan met anderen, win deze pubquiz en neem het mooiste cadeau mee naar huis!

Let op: dit keer niet op de vertrouwde plek in de bieb, maar in Lab Lou – Weteringlaan 1, 3732 HZ De Bilt. Dit is een adres in de Bilt, maar de locatie is in het uiterste puntje van Zeist-west.

Het Duurzame Café Team van Samen Duurzaam Zeist luidt op 17 januari het nieuwe jaar feestelijk in met een gezellige pubquiz, met moeilijke weetjes, uitdagende muziekfragmenten en kennis over Zeist.
Voor het team is 17 januari een spannende dag, omdat het Duurzaam Café Zeist is genomineerd voor de Groene Pluim van GroenLinks Zeist. Vlak voor de start van de pubquiz wordt de winnaar bekend gemaakt.

Normaal agendeert Samen Duurzaam Zeist iedere derde woensdag van de maand een nieuw onderwerp in het Duurzame Café! Met een inleider en een vragenronde. De avond is bedoeld voor inwoners van Zeist, die graag eens meer willen weten over dit onderwerp en inspiratie zoeken.

Het Duurzaam Café van januari is dus bijzonder speciaal. Een pubquiz over allerlei en zeker ook duurzame thema’s.

De prijzenpot is de duurzaamste van Zeist. We vragen je een prijs mee te nemen. Je krijgt gegarandeerd iets mee terug.
Zo werkt het. Neem je gekregen cadeau (schat in dat de waarde rond de 10,- à 15,- euro is) mee naar de pubquiz. Alle meegenomen cadeaus worden uitgestald op de prijzentafel. In ter plekke samen te stellen teams beantwoordt iedereen de duurzaamheidsvragen zo goed mogelijk. De deelnemers van het winnende team mogen als eerste van de prijzentafel een cadeau uitzoeken, daarna het tweede team, het derde, enz. Zo ga je naar huis met een cadeau dat wel helemaal jouw smaak, stijl of wens is. Je poetst er ook nog eens je kennis over diverse duurzame onderwerpen mee op én je hebt een gezellige avond.

Voel je je uitgedaagd? Kom dan langs met je gekregen cadeau, doe mee met de spannende duurzame pubquiz en neem een leuke prijs meer naar huis!

Je bent welkom op woensdag 17 januari vanaf 19.45 uur, de start is om 20.00 uur.
Locatie is Lab lou – Weteringlaan 1, 3732 HZ De Bilt.
Aanmelden is niet nodig.