We starten weer met de DJOIN Kinderdisco voor alle kinderen uit Den Dolder en omstreken in groep 5 tot en met groep 8 in De Kameel!

Kom ook naar de DJOIN  Kinderdisco in De Kameel. We starten om 19.00 uur en het dansen is klaar om 20.30 uur. Je kunt geld meenemen om iets te drinken of iets lekkers te kopen. Graag echte euro’s. En laat spulletjes, die je niet kwijt wilt raken thuis.

 

 

 

 

 

Dit zijn de Disco’s die we vorig schooljaar hebben gehad!

 

Lekker dansen! Voeg jouw favoriete nummer aan de playlist van DJOIN nummer toe op Spotify:

Wat is DJOIN?
Al 15 jaar organiseert DJOIN (Stichting Dolders Jongeren Initiatief) activiteiten voor kinderen tot 12 jaar ‘groot’ in Den Dolder. Met name de kinderdisco’s in de discoruimte van sociaal cultureel centrum DE KAMEEL zijn in de loop van de jaren uitgegroeid tot een succes.

Hoe vaak is de disco?
Ongeveer één keer per maand is er een disco met telkens een speciaal thema. Dat thema kan van alles zijn. En jij mag meedenken! Dus heb je een goed idee mail dan naar redactie@dendolder.nl.

Bijvoorbeeld:

Een regenboogdisco; Doe allemaal kleurrijke kleren aan en dan kan je op het speciale regenboogpodium een kunstje doen.

Een favo liedjesdisco; Stuur je favoriete liedje op naar de DJ en de hele avond worden de favoliedjes van bv jouw tiktok dansje, favo film gedraaid.

Maar het kan ook een Valentijnsdisco, waar je extra lief voor elkaar bent, of een Paasdisco zijn, waar choco-eitjes verstopt liggen, zijn.

Waar is de disco?
Er is een speciale ruimte in het centrum van De Kameel, aan de Dolderseweg. Misschien ben je daar wel eens geweest, bijvoorbeeld met het Sinterklaasfeest.

En ouders die willen helpen zijn meer dan welkom. Neem dan svp contact op:

djoin@dendolder.nl