Meander Omnium organiseert elke vrijdagmiddag een kindermiddag voor kinderen van 4 t/m 7 jaar van 15:30 uur tot 16:30 uur. Daarna zijn de kinderen van 8 tot 12 jaar zijn welkom van 16:30 tot 17:30 uur. De Kameel bruist weer voor kids op vrijdagmiddag onder begeleiding van Sara Killi. Lees meer over de activiteiten!

De leeftijdscategorieën zijn in twee groepen verdeeld.

Elke vrijdag zijn de kindjes van 4 t/m. 7 jaar van 15:30 uur tot 16:30 uur.

De kinderen van 8 tot 12 jaar zijn hierna van 16:30 tot 17:30 uur.
Locatie: de Kameel in Den-Dolder.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar S.killi@meanderomnium.nl

Ik hoop jullie allemaal dan te zien voor een gezellige middag!

Groetjes Sara Killi

Je hoeft je niet aan te melden, gewoon binnenlopen en het is gratis.

Volg Kind & Jongeren werk op Instagram.

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sara Killi, ik ben 27 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Ik zit in mijn afstudeerperiode van de opleiding Social Work in Utrecht. De richting die ik hierin volg is ‘welzijn en samenleving’.

Ik ben deze opleiding vier jaar geleden begonnen omdat ik graag ondersteuning wil bieden aan mensen met verschillende hulpvragen. Mijn kwaliteiten zijn dat ik transparant ben, oplossingsgericht en ik altijd een luisterend oor kan bieden.

In mijn vrije tijd breng ik tijd door met mijn zoontje van 1,5 jaar oud. We vinden het leuk om samen te gaan zwemmen, naar de speeltuin te gaan of lekker te wandelen in het bos. Ik hou van sporten en om dagjes weg te gaan naar verschillende steden.

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier stage gelopen bij St. MeanderOmnium in zowel Zeist als Den-Dolder. De jongeren in Den Dolder zullen mij wellicht al gezien hebben.

Per vrijdag 13 mei ga ik als kinderwerker beginnen in Den Dolder. Ik heb er ontzettend veel zin in om elke vrijdag met de kinderen hier leuke activiteiten te gaan uitvoeren. Het werken met kinderen vind ik erg leuk door de creativiteit en energie van de kinderen. Ik hoop dit nog lang te mogen doen. We gaan zowel sport als spel doen, dit zal wekelijks afwisselend zijn. Ideeën zijn altijd welkom!