Den Dolder Agenda

11 mrt
Torteltuin

NLdoet in de Torteltuin

Aanstaande zaterdag 11 maart is het weer NLdoet, georganiseerd door het Oranjefonds
Ook in de Torteltuin gaan we aan de slag. Help je mee? …

12 mrt
De Woudkapel

Er was eens een zieltje – Familietheater

Op 11 en 12 maart a.s. organiseert de Woudkapel het ‘Festival der Bespiegeling’: twee dagen lang kun je genieten van muziek, sprekers, theater en workshops. De komende weken licht de Vierklank hier steeds een bijzondere activiteit uit. Deze week: Familietheater ‘Er was eens een zieltje’.

18 mrt
Werkwinkel, Dolderseweg 79a

Repair Cafe Den Dolder 18 maart

Op 18 maart staan we weer voor u klaar om reparaties aan apparaten, kleding, elektronica, fietsen, speelgoed en slijpen van messen en scharen te verzorgen van 11-15 uur (inloop voor reparaties tot 14 uur).  Graag even reparatieverzoeken aanmelden via: repaircafe@dendolder.nl

27 mrt
M.C. Kerkgebouw

Denk mee over veiligheid in Den Dolder

Je bent uitgenodigd om mee te denken met het meerjarenbeleidsplan Integrale Veiligheid in Den Dolder. Gemeente Zeist wil graag weten hoe je de veiligheid in Den Dolder en jouw buurt ervaart, welke suggesties en verbeterpunten er zijn en welke mogelijke thema’s moeten hoger op de agenda staan.

19 mrt
Galerie de Gehoorzaal

Groepsexpositie Composiet 11-19 maart

Expositie van 11 t/m 19 maart  in Gehoorzaal Den Dolder. In de tentoonstelling COMPOSIET tref je werk aan van 6 kunstenaars: schilderijen, collages, objecten, keramiek en audio- en videokunst.
Opening vrijdag 10 maart van 18.30-20.30