Den Dolder Agenda

15 dec
Dennendal

Kerstmarkt Dennendal

Maar liefst 20 kramen zijn gevuld door bewoners en verschillende dagbestedingslocaties. Op deze kerstmarkt kun je terecht voor de leukste kerstkaarten en cadeautjes onder de kerstboom. Of haal een lekkere oliebol en luister naar de sfeervolle muziek. Het belooft een middag vol sfeer en gezelligheid te worden.

09 dec
P´Arts Galerie de Gehoorzaal (WA Hoeve)

Groepsexpositie in de Gehoorzaal

Op de weekends van 9 en 10 december en 16 en 17 december is er een zeer interessante tentoonstelling van 5 kunstenaars uit Zeist in de galerie “De Gehoorzaal “in Den Dolder.

15 dec
Galerie de Gehoorzaal, Vijverhof DD

Echte waskaarsen maken bij Atelier Zeevis

Kom je kaarsen maken bij Kinder Atelier Zeevis?  Op vrijdagmiddag 15 december geeft Clarissa Vis (ontwerpster, beeldend kunstenaar en docente kunsteducatie) een workshop kaarsen maken op basisschool de Kameleon in Den Dolder.

23 dec
Den Dolder

Blauw van de kou Kerstsamenzang

Kerstmis vieren is elkaar opzoeken, kaarsjes aan, warme chocolademelk en samen zingen! Dat is wat kerst zo speciaal maakt. Want samen zingen verbindt en maakt je blij. Dus houd je van zingen? Zing dan mee!

15 dec
Maria Christinakerk

Kerstconcert Socrateskoor + Anita van Soest, trompet

Hoe kun je beter de kerstperiode beginnen dan met het luisteren naar bekende en minder bekende kerstliederen, gezongen door een prachtig koor. En zou het niet leuk zijn om – misschien samen met je (klein)kinderen – ook mee te zingen? In de sfeervol versierde kerkzaal van het Cultuurpodium krijg je daarvoor alle gelegenheid.