Den Dolder Agenda

27 apr
Verschillende plekken

Koningsdag in Den Dolder

Volgende week donderdag op Koningsdag is er genoeg te doen in Den Dolder! Wat is waar? En hoe laat? Wat is er voor de kids te doen, waar kan je gezellig even een oranje bittertje drinken en waar is de muziek om op te swingen? Hier lees je er alles over!

29 apr
P´Arts Galerie de Gehoorzaal

Expositie Taal en Teken

Verrassende expositie met veel variatie in het werk, zoals grafiek, schilderijen, objecten, glaskunst, assemblages en installaties.

15 apr
Werkwinkel

Repair Cafe Den Dolder

Op 15 april staan we weer voor u klaar om reparaties aan apparaten, elektronica, fietsen en speelgoed te verzorgen van 11-15 uur (inloop voor reparaties tot 14 uur).  Graag even reparatie verzoeken aanmelden via: repaircafe@dendolder.nl Spontaan langs komen mag ook, maar reserveringen gaan wel voor. Verder ben je ook welkom zonder reparatie. We hebben koffie, …

10 apr
P´Arts Galerie de Gehoorzaal

Expositie Absoluut : 2e paasdag; om 12 uur “gouden eieren” zoeken

Galerie Absoluut is een eigenzinnige groep kunstenaars zonder galerie, die steeds een mooie plek uitzoekt voor haar tentoonstellingen. Voor de tweede keer exposeren zij in de Gehoorzaal in Den Dolder. Het thema van deze expositie is ‘Ongebonden’. Te zien van 1&2 april tot 10-4.

15 apr
P´Arts Galerie de Gehoorzaal

Expositie Wil Uitgeest

Bang voor rood, geel en….blauw? – Goethe, Merleau-Ponty en fenomenologisch kleuronderzoek.