Op zaterdag 5 juni organiseren we de Dag van de Minibieb in Nederland. De dag van de Minibieb is een soort open dag van Minibiebs / Buurtbiebs. In Den Dolder hebben we op zaterdag 5 juni waarschijnlijk 7 Buurtbiebs in bedrijf. Via het kaartje kun je kijken waar de biebjes staan. En waar je boeken kunt meenemen en lezen! Ga langs, vooral op de dag van de Minibiebs.

We houden je via deze website op de hoogte. Het kaartje met waar de Buurtbieb staat is dan ook actueel. Zo kun je langs gaan of een boek wat je graag wilt uitlenen daar achterlaten.

Buurtbieb Den Dolder

Minibiebs organiseren tijdens deze dag een kleine (corona-proof) activiteit bij hun Minibieb. Denk hierbij aan extra boeken om te ruilen, een kleurwedstrijd of (als dat tegen die tijd mogelijk is) voorlezen voor kinderen. Veel Minibiebs zijn op deze dag ook feestelijk versierd waardoor het nog leuker is om een bezoekje aan een Minibieb / Buurtbieb te brengen. Als je een eigen Buurtbieb hebt, kan je meedoen met de landelijke dag.

Hoe doe ik mee?
Klik op de website van Dag van de Minibieb op aanmelden. Zo kom je bij een aanmeldformulier. Daarop geef je aan dat je mee wilt doen. Jouw Minibieb met activiteit wordt op de website geplaatst en op een kaart waarop alle deelnemende Minibiebs te vinden zijn.