WWF Talks! In deze serie van online colleges worden er eens per maand online lezingen over de natuur gegeven door verschillende mensen: wetenschappers, hobbyisten, lokale experts en vrijwilligers. Daan heeft net, samen met Maarten Bruns, een boek uitgebracht over Tiny Forests: bossen ter grote van een tennisveld die in stedelijke omgevingen bijdragen aan de biodiversiteit.

Deze mini-stadsbossen zijn een fijne leefomgeving voor vlinders, vogels, insecten, maar ook voor mensen. Daan gaat ons vanalles vertellen over deze tiny forests én je kan daarbij een exemplaar van zijn boek winnen!

Bericht van Daan:

Ben je benieuwd naar het grote avontuur, dat ik de afgelopen jaar met Maarten Bruns en vele anderen heb meegemaakt?

 

Op 27 mei om 20:00 ben ik te gast bij WWF Netherlands (WNF / Wereld Natuur Fonds) en geef ik heuse een WWF talk over Tiny Forest. Ik bied deelnemers een unieke kijk achter de schermen.

In een half uurtje laat ik zien hoe één minibosje in Zaanstad uitgroeide tot een boom van een beweging. Ben je benieuwd waarom de Tiny Forest uitgroeide tot een wereldwijd fenomeen? Meld je dan snel aan via onderstaande link. En ik heb begrepen dat ook niet-leden van WWF Netherlands (WNF / Wereld Natuur Fonds) van harte welkom zijn.

Zie ik je daar? May the forest be with you!

https://lnkd.in/gW7Q37r

Delen is lief!