Marjolein Meijers (ex-Berini) weet het publiek te raken met teksten over liefde, vriendschap en afscheid. Zonder zich te vertillen aan de “zwaarte van het leven”. Het concert vindt plaats in de Maria Christina Kerk, op vrijdag 17 mei 2024. Aanvang programma 20.00 uur. Zaal geopend vanaf 19.30 uur.

 

“De tijd heeft even stil gestaan maar muziek is van alle tijden. Wij spelen de mooiste liedjes en deunen voor jullie uit alle windstreken en we beginnen in Nederland, dicht bij huis met liedjes die je bij de strot grijpen. Schoon van eenvoud. Hilarisch herkenbaar, maar zeker niet alleen lollig”.

Marjolein Meijers (ex-Berini) weet het publiek te raken met teksten over liefde, vriendschap en afscheid. Zonder zich te vertillen aan de “zwaarte van het leven”. Samen met de broers Walter Kuipers en Onno Kuipers, als muzikale rotsen in de branding!

Tijdloos geeft een Rotterdamse twist aan o.a. Nederlandse folk, Ierse, Amerikaanse, zelfs Balkan en Zweedse muziek. Het is Folk zonder geitenwollen sokken.

Het concert vindt plaats in de Maria Christina Kerk, Dolderseweg 123-B (hoek Pleineslaan), 3734 BG Den Dolder op vrijdag 17 mei 2024. Aanvang programma 20.00 uur. Zaal geopend vanaf 19.30 uur.

Om uw plaats(en) te reserveren:

 

Stuur een e-mail naar info@cultuurpodiumdendolder.nl en maak s.v.p. € 20,- per persoon (incl. consumpties) over naar NL07 RABO 0146 0339 14 t.n.v. Cultuurpodium Den Dolder o.v.v. naam en datum van het concert.

Uw aanmelding en betaling worden in volgorde van binnenkomst verwerkt. U ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van uw reservering.

 

Wilt u op de avond zelf nog komen zonder reservering? Als er nog plek is bent u van harte welkom. Betalen kan dan via pin of contant.

 

Meer informatie vindt u op onze website.

 

Graag weer tot ziens op vrijdag 17 mei 2024 om 20.00 uur in de Maria Christina Kerk, Dolderseweg 123-B in Den Dolder!

Meer informatie vind je op de website van het Cultuurpodium