Vrijdag 17 november 2023 zullen “De Jonge Helden” optreden. De Jonge Helden zijn getalenteerde professionele musici die een verrassend en gevarieerd klassiek programma ten gehore zullen brengen met als afsluiting het Stabat Mater van Karl Jenkins.

Wie zijn de Jonge Helden?

Dit zijn celliste Fama Koning (2005), pianist Vitto van Leeuwen (2004), en jongeren van het Vrije School koor o.l.v. Sven Boogert. Pianist Bas Verheijden, zal Fama Koning en het Vrije School koor begeleiden.

Op 14 jarige leeftijd wint Fama Koning een finaleprijs in het Concertgebouw Concours. Hierop volgend wint zij de Labberté-Hoedemakerprijs en de Emmy Verhey Award. In 2021 presenteert zij haar debuut-cd “Salut d’Amour” in de Maartenskerk te Doorn. Februari 2022 wint zij een eerste prijs in het Prinses Christina Concours waarna zij in maart 2022 wordt uitgenodigd om te spelen bij Podium Witteman.

Vitto van Leeuwen begon op 6 jarige leeftijd met pianospelen en studeert momenteel bij Ksenia Kouzmenko in het kader van het Practicum Musicae traject. Piano staat voor hem centraal naast een brede interesse voor kunst en cultuur. Vitto was halve finalist in het Prinses Christina Concours en won verscheidene andere prijzen. Naast zijn passie voor klassieke muziek geniet hij van zijn studie wiskunde.

Bas Verheijden is op 10 jarige leeftijd begonnen met pianospelen en heeft op verschillende concertpodia in diverse combinaties gespeeld. Hij nam o.a. met violiste Liza Ferschtman, een dubbel-cd op met muziek van Franck, Poulenc, Debussy, Stravinsky en Tsjaikovski waarmee zij op de 2e plaats van de top 50 van radio 4 kwamen.

Reserveren

Stuur een e-mail naar info@cultuurpodiumdendolder.nl en maak s.v.p. € 20,- per persoon over naar NL07RABO 0146 0339 14 t.n.v. Cultuurpodium Den Dolder o.v.v. naam en datum van het concert.

Je aanmelding en betaling worden in volgorde van binnenkomst verwerkt. Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van uw reservering.

Wil je op de avond zelf nog komen zonder reservering? Als er nog plek blijkt te zijn ben je van harte welkom. Betalen kan dan via PIN.

Meer informatie vind je op de website van het Cultuurpodium

Graag weer tot ziens op vrijdag 17 november a.s. om 20.00 uur in de Maria Christina kerk
Dolderseweg 123 in Den Dolder. Tot dan.