Met gepaste trots presenteert het Cultuurpodium Den Dolder op 16 februari 2024 het bijzondere programma “Chopin meets the Blues”, dat uitgevoerd zal gaan worden door pianist Peter Beets en contrabassist Marius Beets.

Hoewel Frederic Chopin van Europese afkomst is, heeft zijn muziek een grote invloed gehad op de ontstaansgeschiedenis van de Amerikaanse jazzmuziek. In het programma “Chopin meets the Blues” laat pianist Peter Beets horen hoe de muziek van de Poolse grootmeester in Amerika vermengd is geraakt met de typisch Afrikaanse ritmes en bluestoonladders. In dit programma worden de mooiste nummers van Chopin in een swingend hedendaags jasje gestoken. De combinatie van bluesy improvisaties, Afrikaanse jazzritmes en het muzikaal raamwerk van de Poolse grootmeester staan garant voor puur genieten.

Aanvang programma 20.00 uur. Zaal geopend vanaf 19.30 uur.

Marius Beets

Reserveren

Stuur een e-mail naar info@cultuurpodiumdendolder.nl en maak s.v.p. € 20,- per persoon over naar NL07RABO 0146 0339 14 t.n.v. Cultuurpodium Den Dolder o.v.v. naam en datum van het concert.

Je aanmelding en betaling worden in volgorde van binnenkomst verwerkt. Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van de reservering.

Wil je op de avond zelf nog komen zonder reservering? Als er nog plek is ben je van harte welkom. Betalen kan dan via PIN of contant.

Meer informatie vind je op de website van het Cultuurpodium