Als jij in een toxische (narcistische) relatie hebt gezeten, of nog zit, dan is er veel met je gebeurd. Misschien ben je net aan het ontdekken wát er eigenlijk gebeurd is, of misschien heb je al veel gedaan om te herstellen van deze relatie.

De grootste vraag die jij misschien op dit moment hebt, is: hoe bevrijd ik mezelf van de pijnlijke, beknellende invloed van deze relatie? Of je nou nog in contact bent met de narcist of niet: je kunt het gevoel hebben dat je zelfvertrouwen, spontaniteit en levensvreugde flink beschadigd zijn. Dat niemand om je heen echt begrijpt waar je doorheen gaat. Je worstelt misschien met de vraag hoe je omgaat met de narcist. En met de vraag: hoe krijg ik de regie terug over mijn leven en word ik (weer) gelukkig?

Tijdens de Buitendag van Hof van Hovenkamp voor ‘naasten van narcisten’ nemen we je bij de hand op jouw pad van herstel. De hele dag ben je in de rustige, helende natuur. Je gaat onder begeleiding van coach en ervaringsdeskundige Anna in gesprek met een groep lotgenoten, die precies hetzelfde meemaken als jij. Een dag van informatie opdoen (onder andere over de Vijf Fasen van Herstel), je verhaal delen, een heerlijke lunch, een stiltewandeling, en vooral: alles mogen en niets hoeven.

’s Middags begeleidt Anna een bijzondere workshop waarin je in contact komt met jouw innerlijke kind én innerlijke kracht. Door te voelen wat jouw innerlijke kind nodig heeft en te voelen dat jouw innerlijke kracht nog steeds diep in jou aanwezig is, kom je in verbinding met jouw zelfvertrouwen, authenticiteit en sprankeling. Die zijn er gewoon nog! Je kunt ze alleen niet altijd meer voelen. Je krijgt oefeningen mee voor thuis, zodat je zelf verder kunt werken aan jouw herstel.

Aan het einde van de dag geven we je handvatten voor hoe nu verder. Welke bronnen van informatie zijn voor jou belangrijk? Wat doe je met het contact met ‘jouw’ narcist? Waar kun je in contact komen en blijven met mensen die snappen wat je meemaakt en die je kunnen helpen? En hoe kun je verder werken aan jouw herstel, zodat je weer plezier in je leven gaat krijgen?

“Wanneer je er aan toe bent jezelf te omgeven met goede energie, dan is dit de plek waar je moet zijn. Op zo een dag komen rust, orde en liefde voor jezelf tot zijn recht ”  Quote deelnemer

Filmpje over de Buitendag:

Heb je vragen of wil je even kennis maken? Stuur gerust een berichtje aan Roelof of Anna.

Over Hof van Hovenkamp kun je hier meer lezen.
Over Anna’s coachingpraktijk vind je hier meer.

Locatie en kosten: Driebergen-Zeist | max 8p | €115 early bird
Tijden: aanvang 10:00u tot 16:00u

Je kunt je Aanmelden – Hof van Hovenkamp via de website of door een mail te sturen naar info@hofvanhovenkamp.nl.

Voor op de agenda:
Naasten van narcisten, 27 februari (Utrecht)
Rouw en verlies, 5 maart (Utrecht)
Rouw en verlies, 18 maart (Utrecht)
Naasten van narcisten, 26 maart (Utrecht)
Buitendag + workshop, naasten van narcisten, 13 april (Driebergen-Zeist)
Buitendag + workshop, rouw en verlies, 20 april (Zeist)

Hof van Hovenkamp organiseert Team- Hei- en Strategiedagen en diverse Buitendagen (re-integratie) voor organisaties met een 100% buitenervaring. Kijk voor meer informatie op de website.

(Advertentie)