De brandweerpost in Den Dolder is op zoek naar vrijwilligers. En lijkt dat je wat, maar denk je dat het je veel te veel tijd kost? Via workshops laten zij je zien hoe het leven al brandweervrijwilliger is. Je kunt al je vragen stellen en in gesprek gaan met de vrijwilligers van nu.

Of je nu een mensenleven redt of een dier in nood helpt, bij de brandweer ben je elke keer weer de redder in nood en draag je bij aan een veilige omgeving. Je helpt steeds weer anderen, en of je daar nu mee te koop loopt of niet, in bijna iedereen schuilt zo’n held. Ook in jou en wellicht meer dan je denkt. Want als vrijwilliger werken bij de brandweer is goed te combineren met je baan.
Zo kun je als parttime vrijwilliger ook fulltime docent, ict-er, automonteur, huisvrouw/-man of directeur zijn. De brandweerpost in Den Dolder is op zoek naar vrijwilligers. En lijkt dat je wat, maar denk je dat het je veel te veel tijd kost? Kom dan juist op 6 mei naar de kennismakingsdag op de post in Den Dolder.
Via workshops laten zij je zien hoe het leven al brandweervrijwilliger is. Je kunt al je vragen stellen en in gesprek gaan met de vrijwilligers van nu. Dit zijn vrijwilligers die bijvoorbeeld al jaren bij de post zitten, maar ook vrijwilligers die nu in het opleidingstraject zitten. Zo kun je echt een compleet beeld krijgen.
Je kunt je voor deze dag aanmelden bij de postcommandant van Den Dolder: Eric Vos. Opgeven kan via 088 878 2978 of e.vos@vru.nl.
Meer informatie vind je hier: